Trollflix hesabını sil
Trollflix hesabını istediğin zaman Ayarlar'dan, uygulamada ya da web sitesinde silebilirsin. Bu sayfa nasıl yapacağını ve verilerine ne olacağını anlatır.
Ayarlar'a gitTrollflix uygulamasında
- Profil sekmesini aç ve menüye dokun.
- Ayarlar'a dokun. İlk olarak Hesap bölümü açılır.
- Hesabı sil'e dokun, neyin silineceğini seç ve şifrenle onayla.
Web sitesinde
- trollflix.com'da giriş yap ve Ayarlar'ı aç.
- Hesap bölümünü aç.
- Hesabı sil'e tıkla, neyin silineceğini seç ve şifrenle onayla.
Hesabın ne zaman silinir
Hesabın, onayladıktan 30 gün sonra silinmek üzere planlanır. Bu 30 gün içinde tekrar giriş yaparak iptal edebilirsin. Sonrasında silme işlemi kalıcıdır.
Neler silinir
- Profilin, kullanıcı adın, e-posta adresin ve şifren
- Beğenilerin, kaydettiğin paylaşımlar, oynatma listelerin, takip ettiklerin ve bildirimlerin
- Özel mesajların, ödeme yöntemlerin, ödeme profilin ve işlem geçmişin
- Onaylarken silinmesini seçersen paylaşımların, yorumların ve sohbet mesajların
Saklayabileceğimiz bilgiler
Yasal olarak gerektiğinde ya da dolandırıcılığı ve kötüye kullanımı önlemek için gerekli olduğunda, ciddi ihlaller nedeniyle verilen yasakların kayıtları gibi sınırlı bilgileri saklayabiliriz.
Giriş yapamıyor musun?
Hesabına erişemiyorsan, hesabındaki e-posta adresinden [email protected] adresine yaz, hesabını silmene yardım edelim.